header_rug en bekken klachten
Houdingsverbetering

Oefentherapie CESAR | Oosterhout

Welkom bij Beter in beweging, DE oefentherapeut in Oosterhout waar we werken in een kleinschalig paramedisch centrum. We bieden behandelingen aan van uw klachten die ontstaan door een onjuiste houding, of door overbelasting. Verder zijn we gespecialiseerd in slaapoefentherapie en werkplekadvies.

Uw specialist: Anouska van Gerven

Ik ben Anouska van Gerven en werk sinds 1999 met veel plezier als oefentherapeut Cesar. Allereerst bij waarnemingen en in loondienst, vanaf 2002 als mede-eigenaar van onze praktijk in Tilburg. Vanaf 2004 is daar Oosterhout bij gekomen. Ik ben werkzaam op beide praktijken, maar ik ben het meest in Oosterhout te vinden.

Na zoveel jaar kan ik zeggen dat er een zeer ervaren therapeut voor u staat met aandacht voor u als persoon, geduld en respect zijn een belangrijk gegeven. Samen met u hoop ik inzicht te geven in de oorzaak van de klachten, welke structuur in het lichaam geeft de klacht maar wat is hier de oplossing voor? Zo help ik de grip op de klachten te verbeteren en hopelijk zelfs de klachten helemaal op te heffen, waardoor u weer meer plezier en efficiëntie uit uw dag kunt halen.

Door de verschillende mensen die ik op een dag in de praktijk zie met zoveel persoonlijke kenmerken, verhalen en achtergronden, is de variatie in mijn werk heel groot, en is iedere dag ook voor mij weer een dag om nieuwe dingen te leren van mijn cliënten. Deze wisselwerking geeft mij sterke voldoening van mijn vak.

Oefentherapie Oosterhout Anouska
Oefentherapie Oosterhout

Contactgegevens Oefentherapie Oosterhout

Adres: Bosstraat 31, 4901 ED Oosterhout

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt de auto op de parkeerplaats voor de praktijk parkeren en de therapeut zal u een parkeerkaart geven zodat u gratis kunt parkeren. De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Openingstijden

Maandag        08.45-17.30 uur
Dinsdag          09.00-21.30 uur
Woensdag       gesloten
Donderdag     13.30-17.30 uur
Vrijdag             gesloten

Oefentherapie Oosterhout