header_rug en bekken klachten
Houdingsverbetering

Oefentherapie CESAR | Tilburg

Welkom bij Beter in beweging lokatie Lage Witsiebaan Tilburg. Wij bieden u in een modern gezondheidscentrum behandeling van uw klachten die samenhangen met houding, onjuist belasten van spieren en gewrichten en we geven slaapoefentherapie en werkplekadvies.

Uw specialist: Ingrid van den Biggelaar

Ik ben Ingrid van den Biggelaar en ondertussen al 20 jaar werkzaam als oefentherapeut Cesar. Ik ben met name werkzaam op de locatie Tilburg. De eerste jaren in loondienst begonnen en na 5 jaar heb ik samen met mijn collega de praktijk overgenomen.

Na al die jaren ben ik nog steeds enthousiast over mijn vak en in het zoeken naar een oplossing voor de hulpvraag waar u mee komt. Ieder mens is anders, zo is ook de weg naar een oplossing voor iedereen anders. Samen gaan we kijken waar het probleem vandaan komt en door middel van een individueel behandelplan gaan we het probleem te lijf en leert u zelf u klachten te controleren en te voorkomen dat het terugkomt. Om u zo goed mogelijk te helpen volg ik cursussen en bijscholingen om zo steeds up-to-date te blijven in deze tijden van snelle veranderingen in de zorg.

Afgelopen jaar heb ik de cursus slaapoefentherapie afgerond, wat betekent dat mensen met inslaap- en doorslaapproblemen bij ons terecht kunnen om zelf weer grip te krijgen op hun slaapgedrag. Ik kijk er naar uit om samen met u een oplossing te vinden voor uw probleem zodat u zelf bewust wordt en weer heerlijk kan slapen.

Ingrid van Oefentherapie Tilburg is te bereiken op: 06 12 29 92 19

Ingrid van den Biggelaar oefentherapie Tilburg
Oefentherapie Tilburg

Contactgegevens Oefentherapie Tilburg

Locatie GC Horus

GC Horus, Lage Witsiebaan 39, 5042 DG Tilburg

Locatie GC Reeshof

GC Reeshof , Dubbeldamstraat 6, 5043 GM Tilburg

 

De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt gratis parkeren voor de deur. De praktijken in Tilburg zijn rolstoeltoegankelijk.

Openingstijden Oefentherapie Tilburg

Maandag         09.00-20:00 uur*
Donderdag      09.00-18.00 uur

*ma. groepsles 18.15 - 19.15 en 19.15 - 20.15 uur.

GC Horus Tilburg

GC Reeshof Tilburg