praktijk voor oefentherapie Cesar ‘Beter in Beweging’

De praktijk voor oefentherapie Cesar ‘Beter in Beweging' bestaat uit een team van twee oefentherapeuten. Wij hebben beide bijna 20 jaar werkervaring. De praktijk kent twee locaties, Tilburg en Oosterhout. Als oefentherapeuten zijn wij geregistreerd in het kwaliteitsregister, bij- en nascholing is een vast onderdeel van ons werk.

Verder zijn wij aangesloten bij het landelijk netwerk Slaapoefentherapie, nemen we deel aan het project ‘valpreventie in de eerstelijnszorg’ en zijn we onderdeel van het BORIS (Bewegen op Recept in de Sport) project.

Laat ons weten waar u behoefte aan heeft, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen onze praktijk!

Ingrid en Anousja

Ingrid van den Biggelaar

Ik ben Ingrid van den Biggelaar en ondertussen al 20 jaar werkzaam als oefentherapeut Cesar. Ik ben met name werkzaam op de locatie Tilburg. De eerste jaren in loondienst begonnen en na 5 jaar heb ik samen met mijn collega de praktijk overgenomen.

Na al die jaren ben ik nog steeds enthousiast over mijn vak en in het zoeken naar een oplossing voor de hulpvraag waar u mee komt. Ieder mens is anders, zo is ook de weg naar een oplossing voor iedereen anders. Samen gaan we kijken waar het probleem vandaan komt en door middel van een individueel behandelplan gaan we het probleem te lijf en leert u zelf u klachten te controleren en te voorkomen dat het terugkomt. Om u zo goed mogelijk te helpen volg ik cursussen en bijscholingen om zo steeds up-to-date te blijven in deze tijden van snelle veranderingen in de zorg.

Afgelopen jaar heb ik de cursus slaapoefentherapie afgerond, wat betekent dat mensen met inslaap- en doorslaapproblemen bij ons terecht kunnen om zelf weer grip te krijgen op hun slaapgedrag. Ik kijk er naar uit om samen met u een oplossing te vinden voor uw probleem zodat u zelf bewust wordt en weer heerlijk kan slapen.

Anouska van Gerven

Ik ben Anouska van Gerven en werk sinds 1999 met veel plezier als oefentherapeut Cesar. Allereerst bij waarnemingen en in loondienst, vanaf 2002 als mede-eigenaar van onze praktijk in Tilburg. Vanaf 2004 is daar Oosterhout bij gekomen. Ik ben werkzaam op beide praktijken, maar ik ben het meest in Oosterhout te vinden.

Na zoveel jaar kan ik zeggen dat er een zeer ervaren therapeut voor u staat met aandacht voor u als persoon, geduld en respect zijn een belangrijk gegeven. Samen met u hoop ik inzicht te geven in de oorzaak van de klachten, welke structuur in het lichaam geeft de klacht maar wat is hier de oplossing voor? Zo help ik de grip op de klachten te verbeteren en hopelijk zelfs de klachten helemaal op te heffen, waardoor u weer meer plezier en efficiëntie uit uw dag kunt halen.

Door de verschillende mensen die ik op een dag in de praktijk zie met zoveel persoonlijke kenmerken, verhalen en achtergronden, is de variatie in mijn werk heel groot, en is iedere dag ook voor mij weer een dag om nieuwe dingen te leren van mijn cliënten. Deze wisselwerking geeft mij sterke voldoening van mijn vak.